Temat: Testy
Witajcie!
Słyszałam, że istnieją jakieś testy, aby zbadać swoją osobowość. Znacie coś takiego? Może coś polecicie szczególnego? Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie!
Słyszałam, że istnieją jakieś testy, aby zbadać swoją osobowość. Znacie coś takiego? Może coś polecicie szczególnego? Pozdrawiam
Witam
Dopiero co dołączyłam do tego forum i chciałam zapytać o testy... a tu proszę ( szczerze: tyle testów jeszcze nie widziałam). Pozdrawiam serdecznie, Daria
Co w tych testach jest negatywnego, a co pozytywnego? Jakoś nie rozumię ich obsługi, może z czasem do tego dojdę:) Pozdrawiam i dziękuję za linka;)
Nic dziwnego, że nie rozumiesz ich "obsługi". Te testy przeznaczone są do wykorzystywania przez psychologów i studentów psychologii. Dla laika mogą być mało zrozumiałe, szczególnie w interpretacji.
Co w tych testach jest negatywnego, a co pozyywnego? To zależy od testu. Każdy z nich ma swoje zalety i wady. Trudno tutaj uogólniać.
A to mogę prosić o jakieś takie dla mnie? Są takie lub coś podobnego przynajmniej? Byłabym bardzo wdzięczna. Chciałabym się uczyć i zdobywać wiedzę jakąś w tym kierunku, w tej dziedzienie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź