1

Temat: Testy

Witajcie!
Słyszałam, że istnieją jakieś testy, aby zbadać swoją osobowość. Znacie coś takiego? Może coś polecicie szczególnego? Pozdrawiam

Samantha<br /><br /><br />"Sobą do bolu być"

2

Odp: Testy

Nie ma rzeczywistości samej w sobie, są tylko obrazy widziane z różnych perspektyw.' /Albert Einstein/

3

Witam
Dopiero co dołączyłam do tego forum i chciałam zapytać o testy... a tu proszę ( szczerze: tyle testów jeszcze nie widziałam). Pozdrawiam serdecznie, Daria

4

Co w tych testach jest negatywnego, a co pozytywnego? Jakoś nie rozumię ich obsługi, może z czasem do tego dojdę:) Pozdrawiam i dziękuję za linka;)

Nic dziwnego, że nie rozumiesz ich "obsługi". Te testy przeznaczone są do wykorzystywania przez psychologów i studentów psychologii. Dla laika mogą być mało zrozumiałe, szczególnie w interpretacji.

Co w tych testach jest negatywnego, a co pozyywnego? To zależy od testu. Każdy z nich ma swoje zalety i wady. Trudno tutaj uogólniać.

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!

6

A to mogę prosić o jakieś takie dla mnie? Są takie lub coś podobnego przynajmniej? Byłabym bardzo wdzięczna. Chciałabym się uczyć i zdobywać wiedzę jakąś w tym kierunku, w tej dziedzienie.

7

Nie ma rzeczywistości samej w sobie, są tylko obrazy widziane z różnych perspektyw.' /Albert Einstein/