26

Odp: www.psychologia.apl.pl

Cokolwiek by się nie napisało o psychoforum to prawda jest taka, że wciąga :smile:
Stworzyła się tam mała społeczność ludzi wspierających się lub po prostu dzielących doświadczeniami. Ja tam wchodzę właśnie dla chemnicznego, mjecia, psyche .... lubie ich czytać ....

Psychologia.apl.pl została w ostatnim czasie uaktualniona. Jest tam znów sporo artykułów, słownik, sylwetki psychologów czy informacje o szkoleniach. Nieźle, widzę, że po długiej przerwie znów się tam coś dzieje (PsychoForum było oczywiście aktywne, ale sam portal był niemal pusty).  ;D

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!

28

a ja jako psycholog staram się tam prostować różne prawdy podwórkowe... smile

Też tak kiedyś miałem Rademenes...przeszło mi ;-)

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.

30

ja jeszcze ciągle walcze... smile szczególnie w tych poważniejszych wątkach jak np. zaburzenia osobowości...

Ja zrezygnowałem po tym, jak kilka razy zostałem zbluzgany za wygłoszanie opinii niezgodnych z wiedzą potoczną osób, które o naukowej psychologii wiedziały niewiele.
Mimo, że staram się być otwarty na odmienne poglądy w wielu kwestiach dotyczących psychologii to jednak bezkrytyczny stosunek do własnych twierdzeń popartych argumentami typu "bo ja tak uważam, a liczy się to co w sercu" po prostu mnie zniechęcił.
Zaglądam jednak jeszcze czasami na PsychoForum i czytam co ciekawsze dla mnie wątki.