1

Temat: C. Nosal w Charakterach - szukam artykułu

Czy ktoś z Was ma może dostęp do poniższych artykułów zamieszczonych w Charakterach?

Piszę pracę dotycząca TYPÓW UMYSŁU wg Nosala. Będę barzdzo wdzięczna za pomoc smile
Pozdrawiam Inka

NOSAL Czesław : Inteligencja emocjonalna. Cz. 1 // Charaktery. - 1998, nr 4, s. 41-42
Wpływ emocji na procesy umysłowe - omówienie teorii JE.
NOSAL Czesław : Inteligencja emocjonalna. Cz. 2 // Charaktery. - 1998, nr 5, s. 41-42
NOSAL Czesław : Poznaj typ swojego umysłu // Charaktery. - 1997, nr 6, s. 12-17

Odp: C. Nosal w Charakterach - szukam artykułu

Witaj Inka  smile Cieszę sie bardzo , że spotykam tu kogoś zainteresowanego twórczościa prof.Cz.Nosala smile Niestety nie mam dostępu do tych artykułów , znam tylko jedna Jego książkę - "typy umysłu " . I własnie tutaj zaczyna się mój problem sad Ponieważ nie moge nigdzie w Lublinie dostać testu do badania typów umysłu tego autora a bardzo!!!! jets mi potzrebny , pomyślałam , że może Ty mogłabyś mi pomoc? Jeśli tak , to bardzo prosze Cię o pomoc. Pozdrawiam serdecznie! Ksenia.

3

Cześć Ksenia, niezbyt często tu zaglądam, dlatego tak późno odpowiadam.
Mam test i klucz. Czy jeszcze ich szukasz? Jeśli tak to odpisz podając swój adre. Acha, artykuły też już mam, redakcja z charakterów mi przesłała smile
Pozdrawiam
Inka

Witaj Ineczko Kochana!!! smile Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że przeczytałas móją prośbę i odzywasz sie do mnie z tak wspaniałymi wieściami !!! Próbowałam juz nawet pisać do Profesora , ale nie mam odpowiedzi sad Bardzo Ci dziękuję , że zechciałaś mi pomóc:) Podaję Ci mojego maila: tao13@poczta.onet.pl . Z niecierpliwościa czekam na TWOJĄ wiadomość! POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE! Ksenia!