Witaj Yamaraj,
Niestety jeśli chodzi o literaturę psychologiczną to nie wydaje mi się, aby udało Ci się skompletować bibliografię złożoną z 15 pozycji. Osobiście nie znam i nie udało mi się w znanych mi źródłach znaleźć niczego, co wiązałoby się z tym tematem.
Nie jestem specem w pedagogice, ale wydaje mi się, że powinieneś poszukać materiałów właśnie w bibliotece pedagogicznej (czasopisma poświęcone resocjalizacji) lub - ale to EWENTUALNIE - w czasopiśmie "Psychologia Wychowawcza". Proponowałbym też skorzystać z zasobów bibliotek posiadających katalogi związane ze służbą penitencjarną (np. jak policję spostrzegają rówieśnicy licealistów osadzeni w podkulturze przestępczej, co dałoby Ci pewien materiał porównawczy). Wiem, że sama policja prowadzi w zakresie tego typu tematów własne badania, ale nie wiem, gdzie mogą być one dostępne.
Możesz też się ewentualnie odwołać do bardziej ogólnych zagadnień i teorii psychologicznych, ale tutaj doradzałbym konsultację z promotorem. Właśnie, czy promotor nie podał Ci źródeł, w których mógłbyś zaczerpnąć informacji? To BARDZO niszowy i uszczegółowiony temat i literatury na ten temat nie będzie zbyt dużo.
Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!