1

Temat: Seryjni Mordercy

Witam
Zachęcam do przeczytania mojej książki pt. "Seryjni mordercy". Jest to praca popularnonaukowa dla lubiących zagadki, psychologię sądową, kryminały i cokolwiek...blisko tematu...(o ile mogę taką reklamówkę tu przedstawić, Maciek?<:) - sprzedawana jest na allegro, wystarczy wpisać tytuł.

Od czasu napisania książki mienęło 6-7 lat, dochodzę dzisiaj do zupełnie innych wniosków niż kiedyś i podzielę się nimi, lecz jestem ciekaw waszych opinii na temat tych ludzi...czy uważacie że są chorzy psychicznie? Czy to możliwe by celem życia człowieka było niszczenie życia? czy potrafią kochać?...itd
pozdrawiam
Jarek

Jarek

Odp: Seryjni Mordercy

Jak książka wpadnie mi w ręce to chętnie przeczytam, szczególnie, że gdzieś tam we mnie pozostał jeszcze pasjonatk, który zainteresowany tym tematem podjął próbę dostania się na psychologię wink Nie widzę nic niewłasciwego w tym, że tutaj ją reklamujesz, choć przy okazji niniejszy wątek możemy poświęcić ogólnie temu zagadnieniu i odwołać się także do innych autorów.

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!

Odp: Seryjni Mordercy

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!