Temat: Czy znacie jakieś uczelnie w Białymstoku?

Po długich rozważaniach stwierdziłam, że psychologia to jest to czym chcę się zajmować w życiu. Teraz zostały tylko sprawy natury technicznej: na jakiej uczelni studiować i jaki kierunek? Może zna ktoś jakieś uczelnie w Białymstoku na których można studiować psychologię?

A tak w ogóle to jakie kierunki można studiować związane z psychologią? Ja się na tym kompletnie nie znam. Słyszałam tylko, że na kierunki związane z psychologią jest cięzko się dostać.

Odp: Czy znacie jakieś uczelnie w Białymstoku?

Na chwilę obecną w Białymstoku nie ma kierunku psychologia. Jest tam Wydział Pedagogiki i Psychologii, ale nie prowadzi się naboru na ten kierunek.

Jakie inne kierunki studiów wiążą się z psychologią? Wiele jest takich, które do wiedzy psychologicznej nawiązuje, ale jeśli interesuje Cię konkretnie psychologia to ten właśnie kierunek powinnaś wybrać. Czy ciężko się na nią dostać? To zależy od tego, jaką masz wiedzę i jakie środki finansowe. Zapewniam Cię, że wymagania różnych uczelni są inne.

P.S. Jako Admin proszę Cię, abyś w przyszłości większą uwagę przykładała do poprawności językowej, najlepiej używając opcji "Sprawdź ortografię"  wink

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!

3

Skoro nie ma tam kierunku psychologia, a na uczelni istnieje jedynie katedra to nic na to nie wskazuje.

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!