Temat: Psychologia- Zmiana kierunku
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem portalu. Mam kilka pytań dotyczących studiowania i psychologi społecznej. Nie za bardzo wiedziałem, gdzie umieścić ten wątek, więc umieściłem go tutaj
.
Więc tak....
Mam 17 lat i uczę się jako.... Technik Informatyk. Trochę nie trafny wybór, ale już nic nie zrobię :d. Zamierzam całkowicie zmienić swój kierunek i wybrać się na Wyższą szkołę Psychologii Społecznej w Wrocławiu. Mam 70km do Wrocławia i to byłby dla mnie najlepszy wybór.
No jeżeli zmienię całkowicie kierunek to zapewne będę miał braki. Chciałbym, abyście polecili mi jakieś książki dotyczące psychologi społecznej.
Jedną książkę już mam "JAK ZDOBYĆ PRZYJACIÓŁ I ZJEDNAĆ SOBIE LUDZI" Dale Carnegie. Książka nawet ciekawa i przydatna ^^.
Proszę o jakieś wskazówki. Może jakieś doświadczenia starszych kolegów. Bardzo byłbym wdzięczny za wszystkie rady. Idę na te studia ze względu na to, że zawsze mnie to interesowało. Wydawało mi się, że Informatyka to lepszy zawód, bo można więcej zarobić.... Głupi byłem. Ale teraz nie mam wątpliwości.
Trochę się rozpisałem
. Dziękuje każdemu, kto poświęci trochę swojego czasu na przeczytanie tego wątku i mi pomoże.
Pozdrawiam Rafał ^^