Temat: Plan rozwoju-psycholog-stażysta

Witajcie, szukam inspiracji smile

Poszukuję czyjegoś planu rozwoju zawodowego na stanowisku psychologa w poradni lub podobnej placówce oświatowej.
Póki co nie mam problemu z częścią organizacyjną i osobistą, ale co do reszty pustka.
W internecie znalazłam pełno linków do planów nauczycieli przedmiotów, ale żadnego psychologa.

Czekam na rady, wskazówki, materiały lub linki.

z góry dziękuję

Odp: Plan rozwoju-psycholog-stażysta

Wydaje mi się, że mam jeszcze gdzieś swój stary plan rozwoju. Umieszczę go tutaj lub prześlę Ci do końca tego tygodnia.

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.
Grupa Trenerska Skills Designers - szkolenia na najwyższym poziomie!

3

Będę bardzo wdzięczna smile

4

Witam,
Mam podobny problem z pisaniem planu. Czy i ja mogłabym prosić o przesłanie wszelkich inspiracji?  smile Z góry bardzo dziękuje,pozdrawiam Milena

5

Witam!
Też prosiłabym o pomoc w tej sprawie...czy mógłby ktoś to umieścić na forum bądż przesłać mi na poczte... Będę baaardzo wdzięczna smile

Witajcie, przepraszam, ale trochę mną ostatnio zawirowało i zbyt wiele obowiązków zwaliło mi się na głowę. W załączeniu do tego posta znajdziecie mój dawny plan rozwoju zawodowego. Nie daję jednak gwarancji, że nowelizacja przepisów nie sprawiła, że jest on nieaktualny. Musicie to sobie sprawdzic.

Polski Portal Psychologii Biznesu - naukowa psychologia w praktyce biznesowej i ekonomii.

Na wszelki wypadek dołączyłem też plan rozwoju na mianowanego. Do pobrania pod tym postem. Powodzenia i raz jeszcze przepraszam za zwłokę!

8

Bardzo dziekuje smile pozdrawiam

9

Dzięki smile

Nie ma problemu, tylko zweryfikujcie sobie to jeszcze przed oddaniem dyrektorowi placówki, bo być może pierwszy z tych planów zawiera jakieś błędy proceduralne. W końcu przepisy trochę się przez te lata zmieniły.